TÜZELŐÁLLÁS

Meg­törte a csen­det Ro­naldo ba­rátja, örül­het­nek a Real szur­ko­lói?

Luka Mod­ric sze­rint a por­tu­gál sztár­fo­cista a hí­rek­kel szem­ben nem hagyja el a Real Mad­ri­dot.
  • Szerző: HBK

A nemzetközi sajtó gyakorlatilag biztosra veszi, hogy Cristiano Ronaldo napokon belül a Juventushoz igazol. Ezzel szemben Luka Modric, Ronaldo jó barátja úgy gondolja, hogy a portugál sztárfocista marad Madridban.

Modric (balra) szerint Ronaldo nem hagyja el a Real Madridot
Modric (balra) szerint Ronaldo nem hagyja el a Real Madridot
Fotó: AFP

Múlt vasárnap lehetett először arról olvasni, hogy Ronaldo Olaszországba szerződik, miután elhagyja a Real Madridot. A pletykák szerint az ötszörös aranylabdás megsértődött Florentino Pérezre, mert a klubelnök nem tartotta be a fizetésemelésével kapcsolatban tett ígéretét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ugyanakkor szombaton olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Real vezetősége arra kötelezné Ronaldót, jelentse ki a nagy közönség előtt azt, hogy saját akaratából akar távozni, nem a klub döntése ez.

A madridi sztárcsapatból eddig senki nem szólt hozzá a témához, de Luka Modric most megtörte a csendet. A horvát labdarúgó-válogatott kapitánya Ronaldóról is beszélt, miután sikerült bejutnia honfitársaival a 2018-as világbajnokság elődöntőjébe.

„Szerintem nem fog csapatot váltani, szeretném is, ha maradna, mert nincs nála jobb játékos a világon. A véleményem az, hogy a következő szezonban is a Real játékosa lesz, egyszerűen nem tudom elképzelni egy másik klubban”jelentette ki határozottan Modric.