TÜZELŐÁLLÁS

Nyil­vá­no­san le­ha­zu­goz­ták és meg­fe­nye­get­ték Cris­ti­ano Ro­nal­dót

Jas­mine Len­nard egye­ne­sen pszi­cho­pa­tá­nak ne­vezte a por­tu­gál sztárt. Ál­lí­tása sze­rint még ter­helő bi­zo­nyí­té­kai is van­nak a fut­bal­lista ellen.
  • Szerző: HBK

Igen súlyos vádakkal állt elő Jasmine Lennard: a 33 éves modell azt állítja, hogy Cristiano Ronaldo végig hazudott a nemierőszak-ügyében, és olyan bizonyítékai is vannak, amelyeket fel lehet használni a futballsztár ellen.

Jasmine Lennard szerint Ronaldo egy őrült pszichopata
Jasmine Lennard szerint Ronaldo egy őrült pszichopata

Ronaldót egy 34 éves amerikai extanár, Kathryn Mayorga vádolta meg azzal, hogy 2009-ben megerőszakolta egy Las Vegas-i hotel fürdőszobájában. Nem sokkal később a rendőrség újraindította a nyomozást az ügyben, de Ronaldo tagadta a vádakat, és azt írta, tiszta lelkiismerettel várja az ügy kivizsgálását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lennard most azt írta a Twitteren, Mayorga számíthat a segítségére, ha kell, terhelő bizonyítékokat is átad az ügyvédeinek.

„Senki sem tudja, hogy Cristiano milyen is valójában. Ha csak a felét tudnák az igazságnak az emberek, akkor megdöbbennének. Elég volt a hallgatásból, nem nézem tovább tétlenül, ahogy hazudozik. Vannak olyan üzenetek és felvételek a birtokomban, amelyek megmutatják Ronaldo igazi természetét. Ő egy pszichopata, mindent megteszek, hogy Kathryn segítségére legyek” – jelentette ki a modell, aki tíz éve még Ronaldo barátnője volt.