TÜZELŐÁLLÁS

Ne­mi­erő­szak-bot­rány: fon­tos fej­le­mény Ro­naldo ügyé­ben

A Las Vegas-i ha­tó­sá­gok DNS-min­tát kér­tek a por­tu­gál fut­bal­lis­tá­tól. A Ju­ven­tus já­té­kosa to­vábbra sem ag­gó­dik.
  • Szerző: HBK

A Las Vegas-i rendőrség DNS-minta adására kötelezte Cristiano Ronaldót, akit azzal vádolnak, hogy 2009-ben megerőszakolt egy nőt az egyik Las Vegas-i hotelben.

Ronaldót egy 34 éves amerikai extanár, Kathryn Mayorga vádolta meg azzal, hogy 2009-ben megerőszakolta egy Las Vegas-i hotel fürdőszobájában. Nem sokkal később a rendőrség újraindította a nyomozást az ügyben, de Ronaldo tagadta a vádakat, és azt írta, tiszta lelkiismerettel várja az ügy kivizsgálását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A The Wall Street Journal című lap most arról írt, hogy a rendőrség egy másik személy DNS-ét is megtalálta Kathryn Mayorga ruháján. A Juventus labdarúgóját pedig felszólították, juttassa el az illetékeseknek a saját DNS-mintáját, hogy ellenőrizhessék, van-e egyezés.

A Juventus futballistája ügyvédjén keresztül reagált a hírre. Peter S. Christiansen azt közölte a BBC-vel, hogy teljesen szokványos nyomozati eljárásról van szó. Ronaldo is így gondolta, és továbbra is fenntartja ártatlanságát.

Exbarátnője szerint ugyanakkor az ötszörös aranylabdás hazudik, és azt állítja, hogy ezt be is tudja bizonyítani.