OLDALVONAL

Cris­ti­ano Ro­naldo min­den­kit meg­le­pett, fo­ko­zó­dik az őrü­let To­ri­nó­ban

Rá sem lehet is­merni a Re­al­tól a Ju­ven­tusba iga­zolt sztárra. Ke­rülte volna a fel­haj­tást, de...
  • Szerző: vav

Eddig nem ilyennek ismertük: Cristiano Ronaldo úgy érkezett meg új csapata, a Juventus városába, hogy a lehető leginkább kerülte a felhajtást.

Cristiano és Georgina a torinói reptéren
Cristiano és Georgina a torinói reptéren
Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Habár az olasz bajnok hétfőre hirdette meg az úgynevezett CR7-napot, a portugál klasszis különrepülője már vasárnap délután landolt Torinóban - a francia-horvát (4-2) vb-döntő első félideje alatt. Az olasz rendőrség korábban arról számolt be, hogy államfőknek kijáró biztonsági intézkedésekkel várják C. Ronaldót. A játékos azonban kicselezte a rajongókat az időzítésével.

Juventus Football Club (@juventus) által megosztott bejegyzés,

Családtagjai (menyasszonya, Georgina, édesanyja, Dolores és legidősebb fia, Cristiano Junior), legjobb barátai és menedzsere, Jorge Mendes kíséretében tárgyalt a Juve vezetőivel. A találkozó helyszínén, a Golden Palace luxushotel előtt este már gyülekeztek a szurkolók, de vacsora után Ronaldót a nyugalma érdekében éjszakára a Juve-stadionhoz közeli villába kísérték (az olasz lapok még a kiadós menüről is beszámoltak).

Fotó: Twitter

Hétfőn az orvosi vizsgálat után körbevezetik a Zebrák új, ultramodern edzőközpontjában, ahol találkozik az új csapattársaival, majd következhet a hivatalos bemutatása. Kiosztott néhány aláírást is az őt ünneplő drukkereknek:

Korábban volt olyan terv is, hogy a Juventus történetében először, teltházas stadionban, a szurkolók előtt szerveznek egy nagy show-t, de inkább maradtak a jól bevált ünnepélyes sajtótájékoztatónál. Arra is minden eddiginél többsajtómunkást várnak.

Eközben a címlapon

Cristiano Ronaldo ezután folytatja a vakációját, s a tervek szerint csak két hét múlva csatlakozik a Juventus csapatához. Ezért aztán erősen kérdéses (sőt, nem túl valószínű), hogy az amerikai túrán augusztus 5-én esedékes, Real Madrid elleni felkészülési meccsen pályára lép-e.