OLDALVONAL

Bot­rány a to­ri­nói éj­sza­ká­ban, ezt mű­velte Ro­naldo a BL-hős­tette után

A meccs hőse volt, aztán... Óri­ási fe­szült­ség tört ki be­lőle, de ezt azért nem kel­lett volna.
  • Szerző: vav

Cristiano Ronaldo az eddigi legjobb torinói játékával, mesterhármast szerezve vezette győzelemre és továbbjutásra a Juventust az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.

Megmutatta...
Megmutatta...
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az idegenbeli kétgólos vereségre kedd éjjel 3-0-val válaszolt a már temetett olasz sztárcsapat.

Íme, a gólok:

Jogos volt tehát a portugál világklasszis fékevesztett boldogsága, de az ünneplés közben túl messzire ment.

Eközben a címlapon

Íme, Ronaldo mutogatása:

Miként a meccs, úgy a mutogatás is visszavágó volt: az első mérkőzés 2-0-s Atlético-győzelmekor a spanyolok argentin edzője, Diego Simeone "elegánsan" a férfiasságát két kézzel megmarkolva jelezte, mennyire tökös ő és a csapata.

Erre, és a madridi szurkolók részéről őt ért inzultusokra lehetett - szintúgy sportszerűtlen - válasz a fenti mozdulatsor.

Cristiano a világ legjobbja, a nagy meccseken képes ilyen előadásra. A gesztusa? Nyilván látta, mit csináltam a Wanda Metropolitanóban, és csakúgy, mint én, meg akarta mutatni, hogy milyen katakteres a csapata

- reagált most Ronaldo bosszújára a címzett Simeone.

Ami CR7 sportteljesítményét illeti, az szenzációs: a 160. BL-meccsén 124 gólig jutott, ebből 77 találkozón 63-szor a kieséses szakaszban volt eredményes. Simeone pedig még a mutogatásnál is bosszúsabb lehet azért, mert Ronaldo eddig 33-szor játszott az Atleti ellen, és 25-ször talált a hálójába.