TÜZELŐÁLLÁS

Nagy bajba ke­rült Ro­naldo, új bi­zo­nyí­ték ke­rült elő az erő­szak­ügyé­ben

Nem mon­dott iga­zat a vi­lág­sztár? Kü­lö­nös dolog tör­tént a vissza­em­lé­ke­zé­sét tar­tal­mazó do­ku­men­tu­mok­kal.
  • Szerző: vav

Újabb fejleménnyel rukkolt elő a Cristiano Ronaldót a Football Leaks iratai alapján nemi erőszakkal vádoló német Der Spiegel. A 2009-ig visszanyúló üggyel kapcsolatban az ötszörös aranylabdás focista korábban elmondta: tiszta a lelkiismerete. Szerinte az amerikai Kathryn Mayorga hazudik, ha azt mondja, hogy nem a beleegyezésével feküdtek le egymással egy Las Vegas-i luxushotelben. Csakhogy előkerült az amerikai és portugál ügyvédjei közti levélváltás, amely furcsa ellentmondást tartalmaz.

Ellenkezett vagy sem az amerikai nő, amikor análisan közösült vele?
Ellenkezett vagy sem az amerikai nő, amikor análisan közösült vele?
Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kérdésre, hogy a nagy természetű labdarúgó alkalmi hölgyismerőse az aktus során felemelte-e a hangját, sikított vagy kiabált-e, Ronaldo így válaszolt:

Nem.

Legalábbis a 42 oldalas PDF-dokumentum egyik változatában. Merthogy most előkerült egy másik is, amelyben ugyanerre a kérdésre egészen más választ idéztek tőle:

Többször azt mondta, hogy ne és állj!

A jelek szerint már csak az a kérdés, hogy vajon melyik választ adta igazából Cristiano Ronaldo, és melyiket hamisította meg valaki. Vagy azért, hogy mentse a sztár bőrét, vagy éppen ellenkezőleg: azért, hogy befeketítse.