KIAJOBB

Erre biz­tos nem szá­mí­tott Beyoncé, fa­kép­nél hagyta Cris­ti­ano Ro­naldo

Ilyenre még sosem volt példa. Nem csak a fo­ci­pá­lyán hal­lat ma­gá­ról az öt­szö­rös arany­lab­dás, négy­sze­res apa.
  • Szerző: vav

A focipályán mostanában nem fut úgy Cristiano Ronaldo szekere, mint ahogy az utóbbi években megszokhattuk tőle. A rajongói azonban továbbra is kitartanak mellette. Ezt jelzi, hogy megannyi gólrekord után a közösségi médiában is megjavított egy világcsúcsot.

Több lájkot kapott egy fotójára, mint bárki más
Több lájkot kapott egy fotójára, mint bárki más
Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Néhány napja ő büszkélkedhet a legtöbb lájkot kapott fotóval az Instagram kép- és videómegosztó oldalon. Pedig eszméletlen számban, 11 229 937-en kedvelték az eddigi csúcstartó, Beyoncé tavaly februári posztját, amelyen a gömbölyödő pocakját fogva világgá kürtölte, hogy ikreket vár.

Az amerikai popdíva azonban most a második helyre szorult az "örökranglistán". Cristiano Ronaldo bő két hónap alatt már több mint 11 274 000 lájkot kapott arra a fotójára, amelyen (legnagyobb fiával, Cristiano Juniorral együtt) kedvese, Georgina szülőágyánál mosolyog első közös gyermekük, Alana Martina születése után. Ezek az adatok természetesen folyamatosan nőnek.

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes!

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

A harmadik szintén egy amerikai színész- (és énekes-)nő, Selena Gomez, de messze lemaradva. Egy 2016-os kólareklámja 7 millió lájkig sem jutott.

Eközben a címlapon

when your lyrics are on the bottle #ad

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,

Cristiano Ronaldo egyébként abszolút csúcstartó, a három legnagyobb közösségi oldalon - Facebook, Instagram, Twitter - összesen 310 millió rajongónál tart (Beyoncé "csak" 284 milliónál).