TÜZELŐÁLLÁS

Cris­ti­ano Ro­naldo tel­je­sen ki­bo­rult, az ügy­nöke is őr­jön­gött

Nem a por­tu­gál sztár lett a BL leg­jobbja, emi­att akadt ki az öt­szö­rös arany­lab­dás. Jorge Men­des sze­rint szé­gyen­tel­jes dön­tés szü­le­tett.
  • Szerző: HBK

Csütörtök este Monacóban kisorsolták a Bajnokok Ligája 2018/19-es évadjának csoportbeosztásait. Az európai szövetség (UEFA) ilyenkor az előző szezon legjobbjainak járó elismeréseket is kiosztja, Cristiano Ronaldo azonban megsértődött, és nem ment el a díjátadóra.

Cristiano Ronaldo bepöccent, amiért nem őt választották meg a BL legjobbjának
Cristiano Ronaldo bepöccent, amiért nem őt választották meg a BL legjobbjának

A Juventus klasszisa azért rágott be a szövetségre, mert a Real Madrid horvát válogatott sztárját, Luka Modricot választották meg az Év Játékosának. Ronaldo annak ellenére sem utazott el Monacóba, hogy a legjobb csatárnak járó trófeát azért hazavihette volna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hivatalosan csak annyit közöltek, hogy az ötszörös aranylabdás személyes döntés miatt mondta vissza az utolsó pillanatban a meghívást, de ügynöke szavai is alátámasztják, hogy Ronaldo bizony csak azért nem ült repülőre, mert rettenetesen megsértődött.

„Ronaldo 15 gólja magáért beszél, nem is kérdés, hogy ő volt a legjobb a sorozatban. Nevetséges, szégyenteljes döntés született”nyilatkozta a portugál Record című lapnak Jorge Mendes.