SZTÁRDZSÚSZ

Kü­lön­le­ges aján­la­tot tett ra­jon­gó­i­nak a nép­szerű rá­diós

Így akarja meg­há­lálni azt a ren­ge­teg sze­re­te­tet, amellyel kö­ve­tői na­ponta aján­dé­koz­zák meg.
  • Szerző: BDF

Cooky nem mindennapi karácsonyi ajándékkal kedveskedik rajongóinak a Facebook-oldalán. Két szerencsés kiválasztottnak biztosan hatalmas élményben lesz majd része, hiszen a rádiós elviszi őket a repülőjén egy körre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Ritkán szoktam írni a közösségi profilomra, de olyan sokan követnek, és üzennek nekem, hogy valahogyan szerettem volna meghálálni.
Fotó: Facebook

"Ezért találtam ki ezt a különleges játékot. Pénteken derül ki, kik lesznek a szerencsés nyertesek. Nagyon izgulok" – mesélte a -nak Cooky, aki elárulta, sokat dolgozik azért, hogy a jövőben a rádiózás mellett hivatásos utasszállító pilótaként is dolgozhasson.

„Rengeteg időt, energiát és pénzt fektettem bele. Most már nem állok meg! Addig megyek, ameddig el nem érem a célomat. Úgy érzem, jó úton haladok, hiszen folyamatosan tárgyalok különböző légitársaságokkal. Remélem hamarosan sikerül is megállapodnom valamelyikkel.

Egy biztos: ha felvételt is nyernék, nem fordítanék hátat a médiának és a magyar rajongóknak sem, hiszen nagyon sokat köszönhetek nekik.