INSIDER

Fecs­ken­dő­vel szúr­tak meg egy nőt az 1-es vil­la­mo­son

El­ké­pesztő tör­té­net­ről szá­molt be egy fi­a­tal bu­da­pesti nő kö­zös­ségi ol­da­lán. Ál­lí­tása sze­rint hétfő reg­gel az 1-es vil­la­mosra fel­szállt egy be­dro­go­zott férfi, és a ke­zé­ben szo­ron­ga­tott fecs­ken­dő­vel dur­ván com­bon szúrta.
címkék:
„Éles fájdalom és a borzasztó felismerés”

– jellemezte a vele történteket az a fiatal lány, akit tűvel combon szúrtak az 1-es villamoson.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lány mindennap ezzel a járattal megy dolgozni, hétfőn azonban sokkoló élményben volt része a járművön utazva.

„Mindig fura érzés számomra ez a vonal, új dolgokat látok, tapasztalok. Hát most egyáltalán nem örültem. Kapaszkodok, próbálok úgy állni, hogy elférjenek mellettem, igazából a túlélésre játszom. Ezután látom, hogy az egyik megállóban felszáll egy fiatal srác, akin látszik, hogy valamilyen drog hatása alatt áll, de ezen a vonalon ez megszokott… Hirtelen éreztem egy tompa ütést és egy kisebb szúrást.

Első gondolatom az volt, hogy nem fért el a táskájával, és megütött. Odakaptam a tekintetemet, és láttam, hogy nincs is nála táska… Ekkor jött csak a felismerés!

A markába elrejtve egy fecskendőt szorongatott, amit egy erőteljes mozdulattal a combomba szúrt.

Sokkot kaptam! Sírás fojtogatott, különböző gondolatok cikáztak a fejemben: AIDS, hepatitis, partidrog… bármi lehet, ami az életembe kerülhet! Mire magamhoz tértem, a kóválygó férfi leszállt…”

Fotó: Sulyok László

A lány orvoshoz fordult, ahol vért vettek tőle. A bejegyzés szerint most az eredményre vár és reméli, hogy megúszta a kalandot egészségkárosodás nélkül. Lapunk a rendőrségtől úgy tudja, bejelentést, feljelentést nem tett. A megkereste az érintett lányt is, hogy megtudjuk, miért csak a közösségi portálon számolt be esetéről, miért nem szólt a rendőrségnek is, de lapzártánkig nem válaszolt.

Eközben a címlapon

Mint arról korábban írtunk, a rendőrség nagyszabású akció keretében igyekszik felszámolni a Hős utca környékén és az 1-es villamoson a drogosok garázdálkodását. Ha valakivel hasonló történik, feltétlenül forduljon a háziorvosához és tegyen feljelentést a rendőrségen!

címkék: