LELKIZŐ

Nem múlik a fáj­da­lom: meg­törte a csen­det Cipő nő­vére

A Re­pub­lic front­em­bere pén­te­ken ün­ne­pelné az 54. szü­le­tés­nap­ját. Bár a ha­lála óta hosszú évek tel­tek el, a csa­ládja azóta is kép­te­len fel­dol­gozni a vesz­te­sé­get.
  • Szerző: ripost

Márciusban volt hat éve, hogy elhunyt Cipő, a családja azonban ennyi év elteltével is ugyanúgy gyászol, mint egykor.

Fotó: MTVA
EZT OLVASTAD MÁR?

A Republic egykori frontemberének nővére, Marica őszintén beszélt arról, ő és édesanyja hogyan érzik magukat. Pénteken nehéz napot kell kibírniuk, Cipő ugyanis aznap ünnepelné az 54. születésnapját.

„Nem vagyunk jól, de hogy is lennénk! Egy anya nem tudja túltenni magát azon, hogy elveszítette a fiát, a gyermekét. Édesanyám gyakran álmodik róla, azokról az időkről, amikor Laci kicsi volt. Máig nem tudta feldolgozni Laci halálát. Nem telik el nap, hogy ne beszélnénk róla. Nekünk nem kellenek évfordulók ahhoz, hogy szóba kerüljön. Minden körülöttünk rá emlékeztet” – mondta el az AC Newsnak az énekes testvére, aki elárulta, Cipő nem szerette a születésnapokat.

„Sosem ünnepeltette magát, még ha mi mindig fel is köszöntöttük. De mint minden évben a születésnapján, ma is édesanyámmal közösen látogatunk el a sírjához. Sokan tudják, hogy Kistarcsán van eltemetve. Rengetegen szoktak virágot vinni a sírjára, rendszeresen találkozom ott idegenekkel. Biztosan ez most is így lesz, és sokan megemlékeznek róla” - fogalmazott Marica.