ÉLETMÓDI

Cicivillantósra sikerült a legújabb bikinitrükk

Nem csoda, hogy megőrjíti a férfiakat a látvány, ahogy a nők legújabban felveszik a bikinifelsőt. Hiszen minden kerekded forma és hajlat jobban látszik. Pedig a nők csak egyetlen dolgot csinálnak másképp, mint eddig...
címkék:
  • Szerző: JD

Észbontóan mutatja meg a női mellett az új bikinidivat: a nők fejjel lefelé veszik fel a bikinifelsőt, és nem a nyakukban, hanem a keblek alatt kötik meg. Az eredmény pedig szédületes: a kevesebb tartás miatt jobban kibontakozik a cicik formája és alakja, és sokak szerint olyan, mintha a nő mellplasztikán esett volna át.

A szexi olasz modell, Valentina Fradegrada kezdte így viselni a bikinit, és a férfi rajongók imádják a látványt. A nők egy részének nem tetszik az új divat, sokan úgy vélik, a bikinifelső ezzel a módszerrel túl laza lesz, és kiesnek a cicik.

 

 

Az biztos, hogy nagyon feszes mellek kellenek ahhoz, hogy ne érje baleset a nőt a strandon.

 

 

De megéri kipróbálni, mert a látvány is észbontó, ahogy felkötik a felsőt a nők - erre ez a videó a legékesebb bizonyíték.

 

 

A férfiak egyáltalán nem panaszkodnak a módszer miatt, nagyon is szexinek tartják, és szerintük minden nőnek így kellene viselnie mostantól a bikinifelsőt…

 

 

 

címkék: