KÜLFÖLD

Ke­gyet­len bosszú a kór­ház­ban, ha­lá­los mé­reg­gel ölt a sza­bad­kai nővér

A nő­vér­ként dol­gozó fe­le­ség a saját fér­jét ölte meg a mé­reg­gel, mert meg­elé­gelte, hogy a férfi miatt bol­dog­ta­lan és ke­serű az élete.
  • Szerző: Ripost

Egy nővér megmérgezte férjét a szabadkai kórházban – számolt be a Zsaru Magazin. A 41 éves férfi a sürgősségin halt meg február 19-én. Két nappal korábban részegen karambolozott, ezért került kórházba. Súlyos, de nem életveszélyes volt az állapota, több csontja és bordája tört el. Halála megmagyarázhatatlan volt, ezért igazságügyi boncolást írtak elő.

Képünk csak illusztráció.
Képünk csak illusztráció.
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szerb belügyminisztérium tájékoztatása szerint az áldozat szervezetében nagy mennyiségben ciánt találtak, azaz megmérgezték őt. Ez biztos, hogy a kórházban történt. A biztonsági kamerák felvételein látszott is, hogy a férfit egy nővér látogatta meg.

Március 9-én fogták el a főnővért, az 55 éves horgosi Ivanka S.-t. Az áldozat felesége beismerte, hogy ő adott be cianid injekciót férjének, hogy megölje. A nő féltékenységgel magyarázta tettét, illetve, hogy alkoholista férje tönkretette az életüket. Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a férfi összetörte a kocsit.

A mérget már korábban ellopta a kórház gyógyszertárából, otthon akarta beadni a férfinak. A baleset után úgy döntött, hogy a kórházban végez vele, pedig tudta, hogy a terület be van kamerázva. Állítása szerint arra számított, hogy egy ápolónő senkinek sem fog feltűnni. Ivanka S.-t a bíróság előzetesbe tette.