OLDALVONAL

Nem kér a ma­gyar kony­há­ból a Chel­sea

Ma ér­ke­zik Bu­da­pestre az angol sztár­csa­pat, a Chel­sea. A Vidi csü­tör­töki Eu­rópa-liga el­len­fele ke­ve­sebb, mint 48 órát tölt majd a ma­gyar fő­vá­ros­ban, egy kü­lö­nös ké­ré­sük is volt.
  • Szerző: ST

A már biztos csoportelső Chelsea ma délután száll le a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren. A információ szerint az ötcsillagos Kempinski Hotel Corvinus Budapestben szállnak meg az angolok, ahol egy egész emeletet lefoglaltak. A szerdai programjuk sajtótájékoztatóval zárul majd, amelyet egy játékos, és Maurizio Sarri vezetőedző tart a Groupama Arénában.

A Hotel Kempinski Corvinusban száll meg a Chelsea
A Hotel Kempinski Corvinusban száll meg a Chelsea
Fotó: MTI
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem tartanak edzést Budapesten

A Premier League 4. helyén álló együttes nem fog edzeni a mérkőzés helyszínen, így jó esély van arra, hogy a csütörtöki napon kisebb városnézést tartsanak Budapesten. A szurkolóknak tehát nem árt résen lenniük, akár a Deák téren is összefuthatnak a kedvenceikkel.

Sarri nem tart edzést a Groupama Arénában
Sarri nem tart edzést a Groupama Arénában
Fotó: MTI

Csak jeget kértek az öltözőbe

Az angol csapatnak volt egy nem szokványos kérése, a mérkőzés napján az öltözőbe mindössze csak jeget kérték, árulta el a nak Igaz András, a Groupama Arénát vezető cég ügyvezető igazgatója. Csak összehasonlításképpen, a többi El-ellenfél banánt, narancsot és különböző energiaszeleteket szokott igényelni. Attól azért nem kell tartani, hogy a Chelsea-játékosok majd valamelyik budapesti piacon szerzik be a gyümölcsöket. Az általuk elfogyasztott ételeket a klub saját szakácsa készíti majd el, gondosan válogatott élelmiszerekből, így nem hagyatkoznak majd a magyar konyhára.

Londonban jól játszott az 1-0-s vereséget szenvedő Vidi
Londonban jól játszott az 1-0-s vereséget szenvedő Vidi

Komolyan veszik a Vidit

Minden téren nagyon profi tehát a Chelsea, amely nem fogja félvállról venni a magyar bajnok elleni találkozót.

Szeretnénk ezen az úton maradni, ehhez viszont az kell, hogy nagyon oda figyeljünk, fókuszáljunk a csütörtöki, Vidi elleni meccsre, majd aztán hétvégén, a Brighton ellen is

mondta el a vb-bronzérmes klasszis, Eden Hazard egy angol lapnak a Manchester City elleni győzelem után.

A Chelsea győzni érkezik Budapestre
A Chelsea győzni érkezik Budapestre
Fotó: MTI

Az El-mérkőzést követően a Chelsea nem tölt újabb éjszakát Budapesten, hanem egyből utazik vissza Londonba. Ez persze nem is csoda, hiszen rendkívül sűrű a programja a klubnak. A csütörtöki meccsel együtt összesen kilenc találkozóval zárják majd az év utolsó hónapját.

Eközben a címlapon