SZTÁRDZSÚSZ

Durva tá­ma­dás érte: Le­tö­rölte magát az in­ter­net­ről Ca­ra­mel fe­le­sége

Ca­ra­mel és fe­le­sége kis­lá­nyuk be­teg­sége miatt nehéz idő­sza­kot élnek meg, de van­nak, akik ennek el­le­nére rossz­in­du­la­túak velük.

Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi mindenkit sokkolt kedd délután, amikor bejelentették, kislányuk súlyos beteg, leukémiával küzd.

Caramel most a családra koncentrál
Caramel most a családra koncentrál
Fotó: Sulyok László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezt követően a közösségi médián keresztül rengetegen írtak, hogy biztassák a családot, azonban akadtak olyanok is, akik rosszindulatú megjegyzéseket tettek az édesanyára. Szilvi ekkor határozta el, hogy a továbbiakban nem enged teret a rossznyelveknek, ezért letörölte profiljait a közösségi oldalakról.

"Jólesett a sok erő és szeretet, amit tőletek kaptunk az elmúlt pár napban, de egy-két ember undorító like-vadásznak tart, amiért Szofiról posztoltam, amióta kiderült a betegségünk. Az én lelkem nem bír el több mocskot és gonoszságot, ezért most felfüggesztem a profilomat. Csak erőt akartam adni másoknak és gyűjteni. Úgy tűnik, ez a mai világban nem lehetséges”

– írta az utolsó Instagram-posztjában Caramel felesége.

Caramel kislányáról egy hosszú betegség után derült ki, hogy súlyosabb a baj, mint gondolták, de azt is tudni, hogy ebben a korban jó eséllyel legyőzi a kórt Szofi.