TÜZELŐÁLLÁS

Ke­mé­nyen le­szólta a bal­eset­ben el­hunyt fo­cis­tát a vi­lág­sztár

Nem rej­tette véka alá a vé­le­mé­nyét a spa­nyol lab­da­rúgó-vá­lo­ga­tott ko­rábbi ka­pusa a hét­végi ha­lá­los bal­eset kap­csán.
  • Szerző: mv

Santiago Canizares szerint a szombaton autóbalesetben elhunyt José Antonio Reyes nem szolgált rá arra, hogy hősként búcsúztassák. Az egykori 46-szoros spanyol válogatott kapus úgy vélte, a 35 éves egykori csatár felelőtlenül viselkedett, amikor 200 km/h óra feletti sebességgel vezetett, miközben ketten ültek mellette a járműben - írja a Daily Mail.

Canizares őszinte véleményt formált Reyes balesetéről
Canizares őszinte véleményt formált Reyes balesetéről
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Felelőtlen és elítélendő hozzáállás ilyen sebességgel vezetni. A sofőr mellett más áldozatai is voltak a balesetnek. Reyes nem szolgált rá arra, hogy hősként búcsúztassák. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem sajnálom a történteket, és ne imádkoznék az áldozatok lelki üdvéért."

A balesetben elhunyt Reyes 23 éves unokatestvére, egy harmadik utas pedig súlyos égési sérüléseket, őt kórházban ápolják. Canizares hozzátette, Reyesnek csodálatos karrierje volt.

"A pályafutása miatt mindig emlékezni fogunk rá. Sok reakciót olvastam, és valamennyit tiszteletben tartom, különösen azokét, akiket megsértettem a véleményemmel. Arra kérem az embereket, gondolkodjanak azokról a hibákról, amelyeket elkövetünk. Úgy hiszem, ez összeegyeztethető azzal a fájdalommal, amit Reyes tragédiája okozott."

Canizares és Reyes együtt játszott korábban a spanyol válogatottban.