LELKIZŐ

Szív­szo­rító fotók szi­vá­rog­tak ki az el­hunyt szí­nész­le­genda te­me­té­sé­ről

A csa­lád és a ba­rá­tok könnyes szem­mel bú­csúz­tat­ták a két hete el­hunyt szí­nész­le­gen­dát, volt sze­relme azon­ban nem je­lent meg...
  • Szerző: Doris

Floridában vettek végső búcsút a 82 éves korában elhunyt hollywoodi szívtiprótól, Burt Reynoldstól, a szertartáson csak a szűk család és néhány közeli barát vett részt – írja a Daily Mail.

Fotó: Northfoto

A búcsúztatón a szeptember 6-án elhunyt legenda unokahúga, Nancy Lee Brown is megjelent, akire előzőleg a hamvakat bízták, és akinek a kezében volt a döntés: maga szórja szét azokat, vagy megszervezi a temetést. Az utóbbi mellett döntött.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Northfoto

Bár Reynolds néhány kollégája is tiszteletét tette, egy fontos személy nem jelent meg, hogy végső búcsút vegyen a hollywoodi sztártól. Ő nem más, mint Sally Field, Burt egykori nagy szerelme. A sztár szóvivője szerint azért maradt távol, mert legújabb, még készülő könyvével van elfoglalva.

Ám mivel az önéletrajzi ihletésű kiadványában Sally alaposan kitálal öt évig tartó viharos kapcsolatukról.

Fotó: Northfoto

Az In Pieces című, nyomtatásban még meg nem jelent könyvében egy irányításmániás, féltékeny férfinak festi le a színészt, és még arra is tett utalásokat, hogy Reynolds fizikailag nem egyszer bántalmazta őt, színészi karrierjét pedig megpróbálta tönkretenni.

Ennek tudatában könnyen elképzelhető, hogy Sally végül a keserű emlékek miatt döntött úgy, hogy otthon marad.

Eközben a címlapon