NÍNÓ

A Nagy­vá­rad téren ült ta­xiba Ri­chárd, bor­zal­mas dol­got tett a so­főr­rel

A 32 éves férfi ti­zen­két­szer már­totta kését a so­főrbe, majd a pén­zé­vel együtt el­me­ne­kült.
címkék:
  • Szerző: Ripost
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A budapesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki nyereségvágyból – húszezer forintért – tizenkétszer szúrt meg egy taxisofőrt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 32 éves G. Richárd még tavaly május 25-én 2 óra 40 perc körül Budapest IX. kerületében, a Nagyvárad téren beszállt egy taxiba, majd Pesterzsébetre vitette magát. A férfi útközben elővett egy kést és tizenkétszer megszúrta a sofőrt a pénzét követelve. G. Richárd ezután a sértett pénztárcájával elmenekült a helyszínről. A taxis súlyos sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói a lefoglalt térfigyelő, illetve biztonsági kamerák felvételei alapján rövid időn belül azonosították az elkövetőt, akit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve még aznap este Vecsésen, egy parkolóban elfogtak. A rendőrök G. Richárdot gyanúsítottként hallgatták ki, amely során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az emberölési kísérlet miatt folytatott nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai befejezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészségnek - írja a police.hu.

címkék: