FAZÉK

Itt a leg­szu­pe­rebb ro­po­gós rán­tott csirke: Ma­gyar há­zi­asszony trükkje

A sokak által ked­velt rán­tott csir­ke­comb egy­szerű és könnyű vál­to­za­tát mu­tat­juk meg, amit min­den­képp ér­de­mes ki­pró­bál­nod. Nem csak azért, mert sok­kal egész­sé­ge­sebb, hanem azért is, mert egy csa­pásra meg­szű­nik a kony­há­ban az olaj­szag!

Boros Vali csapata megint egy szuper ötlettel állt elő, a vasárnapok kedvenc rántott csirkéjével kapcsolatban. A szuper háziasszony ötlete alapján kipróbálták, hogy sütőben, olaj nélkül hogy lehet elkészíteni ezt a hagyományos magyar ételt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
És íme, szuper egyszerűen és gyorsan elkészült a finom ebéd!!!

Hornyák Edit, a Vali Hagyományos Konyhája csoport tagja a következőket posztolta ki:

"Jelentem, belül Isteni finom omlós, kívül fenomenálisan ropogós, éppen ahogy én szeretem."

Így készült a finom rántott csirkecomb:

Lisztbe NEM hempergettem, csak 2 x tojás és 2 x morzsa."

"200 fokon, 1 órát sütöttem, nyilván ez függ a hús méretétől és a sütőtől is."

Eközben a címlapon

"Nem mondom hogy nem voltak illatok a konyhában, de mégsem olyan erősek, mint ha olajban sütöttem volna."

Fokhagymás, zelleres bulgurral fogyasztottuk

https://www.facebook.com/groups/406531076163740/