NÍNÓ

Bú­csú­le­ve­let írt el­tű­nése előtt a 14 éves csen­geri kis­lány!

A rend­őr­ség és ví­zi­men­tők is nagy erők­kel ke­re­sik Fityó Vik­tó­riát, aki csü­tör­tök dél­előtt tűnt el ott­hon­ról. A 14 éves kis­lány bú­csú­le­ve­let ha­gyott hátra, ve­szély­ben lehet az élete!

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse folytat eljárást Fityó Viktória eltűnése miatt. A 14 éves szamostatárfalvai kislány csütörtök reggel, valamikor 8:30 és 11 óra között szökött el otthonról, azóta nem ad magáról életjelet. A úgy tudja, hogy Viktória egy búcsúlevelet hagyott hátra, amiben párkapcsolati problémáira panaszkodott.

A családja attól tart, hogy a kislány élete veszélyben van!

Fityó Viktória eltűnéséről elsőként a Cserhát Mentőkutyás Egyesületet értesítették, akik épp egy idős férfi kutatásában vettek részt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Azonnal szóltunk együttműködő partnerünknek, a Csengeri Szent Flórián Tűzoltó és Vízimentő Egyesületnek, ők indították a lány keresését csütörtökön

- tájékoztatta a -ot Altsach Andrea alelnök. A vízimentő egyesület csütörtökön és péntek délelőtt sem bukkant a lány nyomára, pedig búvárokkal is keresték a Szamosban.

A 14 éves kislányt egy napja nem találják (Fotó: police.hu)
A 14 éves kislányt egy napja nem találják (Fotó: police.hu)

Fityó Viktória 165 centi magas, vékony testalkatú, barna hajú. Sajnos nem tudni, milyen ruhában ment el otthonról.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri és jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a (06-42) 524-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető és ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.