SHOWBIZ

Búcsú a lu­xus­tól? Berki Krisz­tián el­buk­hatja el­ké­pesz­tően nagy gá­zsi­ját

Nagy bajba ke­rül­het a je­len­leg Flo­ri­dá­ban élő izom­ce­leb, mi­u­tán a TV2 be­je­len­tette, hogy fe­lül­vizs­gálja a szer­ző­dé­sét. Fi­ze­té­sén ugyanis még a csa­torna új tu­laj­do­nosa, Andy Vajna is meg­le­pő­dött. Így nem ki­zárt, hogy bú­csút kell mon­da­nia fény­űző éle­té­nek.
  • Szerző: Doris

Van miért aggódnia Berki Krisztiánnak, aki az egyik legjobban kereső celeb, és mint ilyen, évek óta fényűző életet él. Most azonban úgy tűnik, hogy meg vannak számlálva a luxus napjai...

A januárban Floridába költöző showman ugyanis a TV2-nek köszönheti jó anyagi helyzetét: a Blikk úgy tudja, hogy a csatorna eddigi tulajdonosai az elmúlt két évben 100 millió forintot fizettek ki az Éden Hotel és a FEM3 műsorvezetésért, valamint az Édes életben való szereplésért.

Ez pedig azt jelenti, hogy az edzésmániás celeb havi négymilliót tett zsebre, nem csoda, hogy szerződésén a TV2 új tulajdonosa, Andy Vajna is alaposan megdöbbent.

"Régóta nyílt titok volt a TV2 berkeiben, hogy a csatorna finanszírozza Berki luxusát. 100 millió forint két évre, erről szólt a szerződése. Azt egyébként senki nem értette, hogy miért mentek bele a csatorna volt tulajdonosai az óriási gázsiba, hiszen még Liptai Claudia vagy Ördög Nóra, a csatorna nagy sztárjai is sokkal kevesebb fizetést kapnak"

- árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes, aki azt is elmondta, hogy Andy Vajna elrendelte Berki szerződésének felülvizsgálatát, ráadásul a műsorvezetői megállapodását sem hosszabbították meg.

Vajon beigazolódik a jóslat, és 2016-ban tényleg összeomlik a Berki-birodalom?

Eközben a címlapon
Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2016. január 7.