SHOWBIZ

Búcsú a luxustól? Berki Krisztián elbukhatja elképesztően nagy gázsiját

Nagy bajba kerülhet a jelenleg Floridában élő izomceleb, miután a TV2 bejelentette, hogy felülvizsgálja a szerződését. Fizetésén ugyanis még a csatorna új tulajdonosa, Andy Vajna is meglepődött. Így nem kizárt, hogy búcsút kell mondania fényûző életének.
  • Szerző: Doris

Van miért aggódnia Berki Krisztiánnak, aki az egyik legjobban kereső celeb, és mint ilyen, évek óta fényűző életet él. Most azonban úgy tűnik, hogy meg vannak számlálva a luxus napjai...

A januárban Floridába költöző showman ugyanis a TV2-nek köszönheti jó anyagi helyzetét: a Blikk úgy tudja, hogy a csatorna eddigi tulajdonosai az elmúlt két évben 100 millió forintot fizettek ki az Éden Hotel és a FEM3 műsorvezetésért, valamint az Édes életben való szereplésért.

Ez pedig azt jelenti, hogy az edzésmániás celeb havi négymilliót tett zsebre, nem csoda, hogy szerződésén a TV2 új tulajdonosa, Andy Vajna is alaposan megdöbbent.

"Régóta nyílt titok volt a TV2 berkeiben, hogy a csatorna finanszírozza Berki luxusát. 100 millió forint két évre, erről szólt a szerződése. Azt egyébként senki nem értette, hogy miért mentek bele a csatorna volt tulajdonosai az óriási gázsiba, hiszen még Liptai Claudia vagy Ördög Nóra, a csatorna nagy sztárjai is sokkal kevesebb fizetést kapnak"

- árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes, aki azt is elmondta, hogy Andy Vajna elrendelte Berki szerződésének felülvizsgálatát, ráadásul a műsorvezetői megállapodását sem hosszabbították meg.

Vajon beigazolódik a jóslat, és 2016-ban tényleg összeomlik a Berki-birodalom?

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?