SZTÁRDZSÚSZ

Ut­cára ke­rült a le­gen­dás szí­nész csa­ládja, a Vá­ros­li­get­ben éj­sza­káz­nak

Szo­morú, ami az el­hunyt Já­szai Mari-díjas szí­nész sze­ret­te­i­vel tör­té­nik.
  • Szerző: Buster

Bubik Istvánt fiatalon, 46 évesen ragadta el a halál. A legendás színész két gyermeket hagyott maga után, Rékát, aki a feleségétől született, és Kincsőt, aki egy másik kapcsolatában fogant.Utóbbi borzalmas helyzetbe került az elmúlt időszakban: csomagolnia kell a kis budapesti, alagsori, áram nélküli lakásából, ahonnan őt és édesanyját lakoltatják ki.

Fotó: MTI
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Adósságaink voltak, és a bank eladta a lakást a fejünk fölül egy embernek.

"Ő nagyon rendes volt, mert bár már egy éve ki kellett volna költöznünk, engedte, hogy maradjunk, de azt monda: most tényleg mennünk kell. Mindent összepakoltunk, a bútorok már üresen állnak, de hogy hova megyünk, azt nem tudjuk."

Úgy tűnik, a Városligetben kell majd éjszakáznunk egy ideig.

"Én esti iskolába járok, mert szeretném letenni az érettségit, mellette pedig egy étterem konyhájában dolgozom” – mondta el a Best magazinnak Kincső, aki folyamatosan keresi a lehetőségeket, hiszen égető szükségük van a pénzre.

„Anyukám lebetegedett, pajzsmirigy-problémái voltak, és aztán a gerince és az izmai is tönkrementek, így ő nem tud dolgozni. Én pedig nem keresek annyit, amiből ki tudnánk fizetni egy albérletet két embernek.”

Kincső édesanyja, Hédi Bubik halála után került nehéz helyzetbe. A színész mindvégig támogatta őt, de amikor elhunyt, segítség nélkül maradt.

„Én egy édesanya vagyok, akinek a lánya jelenti az univerzumot, az elmúlt tizennyolc évben mindent ezért tettem. Sok ellenségünk volt ez alatt az idő alatt, sokan néztek ránk ferde szemmel, de mi kitartottunk egymás mellett. Tudom, ha István élne, nem hagyta volna, hogy ez történjen velünk , megvédett volna minket” – mondta szomorúan Szentandrássy Hédi.

Eközben a címlapon