NÍNÓ

Bru­tá­lis módon vég­zett ap­já­val Dávid, évekre bör­tönbe mehet

Au­tó­sze­re­lő­ként dol­gozó apja, gyak­ran itta vál­lal­ha­tat­lanra magát. Ilyen­kor Dá­vi­dot és annak édes­any­ját sem kí­mélte az ag­resszív férfi, akit már az egyik kocs­má­ból is ki­til­tot­tak ál­la­tias vi­sel­ke­dése miatt. A most 19 éves fiúra több évnyi bör­tön vár.
  • Szerző: Ripost

Brutális módon végzett apjával két évvel ezelőtt Dávid. Háromszor fejbe verte egy kalapáccsal, majd késsel tizenhétszer megszúrta. 

A most 19 éves galántai fiú azért vetemedett a szörnyű cselekedetre, mert autószerelőként dolgozó apja folyamatosan bántalmazta őt és édesanyját is. A 43 éves Jozef gyakran ivott, olyankor pedig agresszívvá vált viselkedése. Az egyik kocsmából ezért ki is tiltották.

EZT OLVASTAD MÁR?

A fiatal fiú sajnálja tettét, de a bíróságon azt is elmondta, hogy már nem bírta tovább a folyamatos bántalmazást, amit az apja a családjával művelt. A tárgyalásra édesanyja és barátnője kísérte el.

A fiúra a maximálisan kiszabható 7 évből 4 évnyi büntetést rendelt el a bíró, a vádlott fellebbezett. A jogerős döntést a kerületi bíróság hozhatja meg – tájékoztatott a Paraméter.sk portál.