KEDVENC

Bru­tá­lis, mi tör­tént ezzel a macs­ká­val, nem hi­szel a sze­med­nek

Két év alatt úgy meg­vál­to­zott a kül­seje, mintha ki­cse­rél­ték volna, sokan meg is döb­ben­nek, ami­kor meg­lát­ják. Nem vé­let­len, hogy több ezren kö­ve­tik Ins­tag­ra­mon a róla ké­szült fel­vé­te­le­ket, nem min­den­napi eset!
címkék:

Egészen különleges dolog történt ezzel a német házimacskával: teljesen megváltozott a szőrzete, mintha kicserélték volna. Elli ugyanis egy különleges bőrbetegségben szenved, aminek  következményeképpen az egykor fekete cicából mára szinte teljesen hófehér lett.

Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gazdi, Nicole Böhm 20016-ban fogadta örökbe Elli-t és testvérét. A cica ekkor még szinte teljesen fekete volt, csak az arcán és a tappancsain volt némi fehérség. Aztán egy évvel később megjelent egy fehér folt a hátán.

A vitiligo egy pigmenthiányos betegség, embereknél is előfordul; a beteg bőre kifehéredik, először foltokban, majd a test nagy részén. Nincs ez máshogy Elli cicával sem; egy év leforgása alatt csaknem teljesen fehér lett.

A gazdája elmondta a The Dodo-nak, hogy a cica átalakulása még mindig folyamatban van, minden nap egy kicsit más lesz, és ő minden nap egyre jobban szereti.

A vitiligo gyakran nem merül ki a pigmentek hiányában, más tünetek is mutatkozhatnak, de gazdája elmondta, hogy egyelőre Ellinek kutya baja.

Eközben a címlapon
címkék: