MAMAKLUB

Bru­tá­lis, mennyi pénzt ho­zott Pink kis­lá­nyá­nak a fog­tün­dér

El­ké­pesztő, mi min­dent meg­tesz egy szülő, ha a gye­rek fél meg­sza­ba­dulni a tej­fo­gacs­ká­i­tól... Más kér­dés, hogy sokan fel­hör­dül­tek az össze­get látva, és sza­na­szét szed­ték a meg­osz­tott képet az in­ter­ne­ten. De vajon iga­zuk van?
címkék:

Pink és Carey Hart kislányának nem először gyűlik meg a baja a távozni készülő tejfogakkal: a hét éves Willow ugyanis nem engedi, hogy fogselyemmel kihúzzák a lötyögő fogacskákat a szülők, ahogyan arról sem hajlandó még hallani se, hogy ő kiszedje saját magának. Most azonban valami változott, és úgy tűnik, a dologban benne van az édesapa, no meg a fogtündér keze is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Carey Heart ugyanis kitett Instagramra egy fotót a kislányról, akinek egyik kezében egy kiesett tejfog, a másikban egy százdolláros bankjegy van. Ebből a rajongók mindjárt kitalálhatták, hogy a fogtündér nagyon bőkezű volt Willow-val, hiszen száz dollár nagyjából 28 ezer forint. A képfeliratból kiderül, hogy a szülők alkut kötöttek vele: ha kihúzza a lötyögő fogát, egy ennyi pénz üti a markát.

Carey Hart (@hartluck) által megosztott bejegyzés,

A férfi oldalát követő rajongók persze ezt nem tudták szó nélkül hagyni: volt, aki viccesen megjegyezte, hogy szeretné, ha Pink és a férje örökbe fogadná, más szerint mostantól a párnak minden egyes fog egy százasába fog kerülni, de a többség inkább felháborodott. Többek között az nem tetszett nekik, milyen hivalkodóan élnek a gazdag és híres emberek, de akadt, aki szerint ezzel teljesen elrontják a gyerek nevelését. Azért szép számmal akadtak olyanok is, akik szerint jó ötlet a gyerekek bátorságát jutalmazni, amiért ki merik húzni a lötyögő fogacskákat – de abban mindannyian egyetértettek, hogy kisebb összeg is megteszi.

címkék: