INSIDER

Bru­tá­lis bal­ese­tet szen­ve­dett egy taxis a fő­vá­ros­ban, a kór­ház­ban éle­tét vesz­tette

A ta­xi­so­főr több, mint egy hó­na­pig volt kó­má­ban, ám nem tu­dott fel­épülni sé­rü­lé­se­i­ből.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy személyautó és egy taxi ütközött össze tavaly december 19-én hajnalban Budapesten, a Bajcsy-Zsilinszky és az Andrássy út kereszteződésénél. Mindkét jármű szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, a taxi a járdán landolt, a másik autó méterekkel odébb tudott csak megállni.

Fotó: Pinterest
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A balesetben mindkét kocsi sofőrje súlyosan megsérült. A ta­xit vezető 66 éves Kovács Károly kómába került, a napokban pedig a kórházban életét vesztette.Csodával határos módon a Károly mellett ülő utas kisebb karcolásokkal megúszta a karambolt.

"Károly azon kollégák közé tartozott, akik harminchat évvel ezelőtt megalapították a City Taxi Szövetkezetet. December közepéig közülük még négyen dolgoztak aktívan, a tragikus baleset miatt sajnálatos módon már csak hárman vannak" – mondta a Borsnak Tamás Miklós, a City Taxi elnöke.

"Egy rendkívül kedves, nyugodt, jó kedélyű kollégát veszítettünk el. Nagyon jópofa, fiatalos és humoros volt, a szerelme volt a taxizás. Profin csinálta, mindenki szerette, felfoghatat­lan, hogy most mégis egy baleset kapcsán beszélünk róla" – tette hozzá Tamás Miklós.

címkék: