INSIDER

Brutális balesetben halt meg a százados Ferihegynél: gyűjtést szerveznek a családjának

A férfi autója és egy kisbusz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljának felvezető útján rohant egymásba.
  • Szerző: Ripost

Az egész reptéri közösséget megrázta a 36 éves Sz. Zsolt pénzügyőr százados tragikus balesete. Mint arról a %% is beszámolt: a férfit március 8-án érte halálos baleset. Zsolt Opelja és egy kisbusz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljának felvezető útján rohant egymásba.

A busz olyan erővel ütközött az Opel oldalának, hogy az autó megpördült, és az úton keresztben állt meg. A férfi a kocsiba szorult, csak tűzoltók tudták kiszabadítani a roncsból, azonban már hiába, a százados a helyszínen életét vesztette.

"Az egyik legjobb munkatárs volt, jó kedélyű, vidám, mindenkinek segített, akinek csak tudott, mindig lehetett rá számítani. Bele sem merek gondolni, mit érezhet a családja, egy alig négyéves kisgyerme­ket hagyott maga után" – mondta az egyik munkatársa a Borsnak.

Ismerősei hozzátették: a férfi jól vezetett, nem hajtott őrült módjára. Kollégái az eset után egyre többen érdeklődtek, hogyan tudnak segíteni a gyászoló családnak, ezért az igazgatóság gyűjtést szervez. Az adományozást a NAV Repülőtéri Igazgatósága kezdeményezi, elsősorban a munkatársaknak. Ezért a Repülőtéri Igazgatóságon adománygyűjtő dobozokat helyeztek ki, amelybe április 13-ig bármely ott dolgozó névtelenül beleteheti a segítségre szánt összeget, ezután pedig majd a pénzt összesítve juttatják el a családhoz.

A rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják az esetet, egyelőre nem tudni, pontosan hogyan történt a baleset.

És ezeket olvastad már?