HARCÉL

Brüsszel tovább asszisztál a Soros-tervhez

Soros György Magyarországra akarja kényszeríteni a bevándorlást! - hangsúlyozta Halász János keddi sajtótájékoztatóján.
  • Szerző: ripost

Halász János a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint Soros György fiának hétfői felszólalása is bizonyítja, hogy céljaik semmit sem változtak, ugyanazt akarják, amit eddig is.

Beleszólnak a belpolitikánkba, meg akarják buktatni a nemzetállamokat, hogy a bevándorlást menedzseljék.

Mindehhez a brüsszeli bürokrácia asszisztál és továbbra is Soros György tervének a végrehajtásán dolgozik.

A kormánypárti politikus kitért arra is, hogy a bevándorláspárti erőknek nem érdeke, hogy a nemzetállamok meg tudják magukat védeni. Céljuk, hogy migránsokkal árasszák el Európát, azt akarják, hogy Európa összes országa – így Magyarország is - bevándorlóországgá váljon.

Soros György és hálózata továbbra is mindent megtesz azért, hogy a bevándorlás útjában álló akadályokat eltávolítsa. Ezért támadják a magyar emberek által kijelölt bevándorláspolitikát, amivel sikerült megvédeni az országot az illegális migrációtól.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese elmondta, mindezt a Fidesz-KDNP elfogadhatatlannak és felháborítónak tarja. A magyar emberek arra hatalmaztak fel bennünket, a Fidesz-KDNP képviselőit, hogy küzdjünk a bevándorlás megállításáért, a nemzetek Európájáért és a keresztény kultúra megvédéséért – mutatott rá.

A magyar emberektől kapott mandátum bennünket kötelez, nem engedünk semmilyen nyomásgyakorlásnak, ami a magyar bevándorláspolitika megváltoztatására irányul

– hangsúlyozta Halász János.

 

És ezeket olvastad már?