LELKIZŐ

Sok­kolta a ra­jon­gó­kat Brit­ney Spe­ars vá­rat­lan be­je­len­tése

Idén talán sehol nem is lát­hat­ják az éne­kes­nőt a ra­jon­gók egy ko­moly csa­ládi dráma miatt.
  • Szerző: The_M

Februárban indult volna Britney Spears második rezidens Las Vegas-i turnéja az egyik kaszinóban, de pénteken az énekesnő váratlanul mind a 32 show-t lefújta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Britney az Instagramon jelentette be a rajongóknak, hogy az édesapja súlyos beteg, sőt néhány hónapja majdnem meg is halt. Akkor az orvosok megmentették, de még mindig hosszú út vár rá a felépülésig. Ezért a popdíva fájó szívvel úgy döntött, hogy nem vállal semmilyen munkát, mert az apja és a családja mellett a helye teljes mértékben. Így az is elképzelhető, hogy nem csak a vegasi koncertek maradnak el, de semmilyen más nyilvános eseményen nem láthatják majd a rajongói.

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Spears követőit sokkolta a szomorú bejelentés, de természetesen mindenki kitartást kívánt neki, édesapjának pedig gyors gyógyulást.

Az, hogy Jamie súlyos beteg azt is jelenti, hogy valószínűleg nincs, aki Britney pénzügyeit intézze. A férfi ugyanis a nagyobbik lánya gyámja évek óta, és az énekesnő nagyjából egy rágót sem vehet az engedélye nélkül. Jamie jelenlegi állapota így más további gondokat is hozhat magával.