KÜLFÖLD

Bo­zót­vá­gó­val a nyug­dí­ja­sok ellen: bru­tá­li­san meg­ver­ték őket a tá­ma­dók

A ma­che­tét hasz­náló tá­ma­dók fan­tom­ké­pét most köz­zé­tette a West Mid­lands rend­őr­ség, hátha va­laki se­gí­teni tud a nyo­mo­zás­ban.
  • Szerző: SZM

A legaljasabb dolgok közül való az, amikor életerős férfiak idősekre támadnak, kirabolják, ráadásul brutálisan megverik őket. Éppen ez történt Bourne Vale településen néhány nappal ezelőtt.

A 66 éves asszony és 78 éves férje házába betört két, bozótvágó késsel felfegyverkezett, harminc év körüli fekete bőrű férfi. Az idős emberek megdöbbentek és védekezni próbáltak a betörők ellen. Ők azonban rettentően brutálisan léptek fel.

Az asszonyt úgy megütötték, hogy bevérzett az agya, az idős férjének pedig eltörték a koponyáját. A szerencsétlen nőt hét órán keresztül műtötték, hogy megmentsék az életét.

A rablók sejthették, hogy a nyugdíjasoknál értékes holmira lelhetnek. Drága ékszereket, közöttük egy Rolex órát és nagy mennyiségű eurót és fontot raboltak el tőlük. A rendőrség 5000 fontot ajánlott a nyomravezetőnek és mindent megtesz a színes bőrű férfiak kézre kerítéséért. A házaspár vallomása alapján ezeket a fantomképeket tették közzé.

Forrás: Metro