SHOWBIZ

Bot­rá­nyosra si­ke­re­dett a Gás­pár csa­lád tévés vissza­té­rése

Gás­pár Eve­lin anyu­kája út­mu­ta­tá­sai és őr­jön­gése köz­ben pró­bált meg­küz­deni a szá­mára is­me­ret­len kony­ha­mű­vé­szet­tel.
  • Szerző: BDF

Gáspár Evelin szerda este visszatért a tévé képernyőre édesanyja oldalán. Beáék Istenes Bence Hagyjál főzni! című műsorában okoztak felfordulást. Győzike nagyobbik lánya ugyanis teljesen kezdő a konyhaművészet terén, ezért anyukája igazságtalannak érezte a főzésre kapott időt. Először alkudozni próbáltak, majd sértődötten otthagyták a forgatást. Persze végül sikerült visszacsábítani őket a kamerák elé, és aztán már minden gördülékenyen ment.

(Fotó: Instagram)
(Fotó: Instagram)
EZT OLVASTAD MÁR?

Megkeresésünkre Evelin elmondta, hogy eleve azért kérték fel a műsorban való szereplésre, mert édesanyjával ellentétben, ő egyáltalán nincs otthon a főzésben.

Anyu nagyon jól tud főzni, írt egy szakácskönyvet is. Mind a nemzetközi, mind a hazai konyhában otthonosan mozog. Én nem tudok főzni, egyszerűen nem vagyok ráutalva, hiszen anya mindent megcsinál

– kezdte a Gáspár lány a -nak.

Majd kitért a forgatáson fellépet apróbb konfliktusra is.

"A szerkesztőknek nem volt nehéz dolguk, ugyanis anyu szakácskönyvéből válogattak, és persze a legnehezebb recepteket kaptam, emiatt sok dologgal kellett megküzdenem a műsor elején"  - folytatta Evelin, akinek egyelőre esze ágában sincs mesterszakáccsá képezni magát.

"Egyelőre még nem. Időhiányban is szenvedek. De ettől függetlenül fontosnak tartom a főzést, ha egyszer családom lesz, biztosan helyt fogok állni. A szakácskönyvek meg úgyis a segítségemre lesznek” - viccelődött Evelin, aki ezek szerint aligha ért egyet azzal a híres mondással, miszerint a férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út.

Eközben a címlapon