BIZARR

Botrányba fulladt a divatbemutató, borzalom mit tettek a modellel

Óriási felháborodást váltott ki egy divatcég húzása, több ezren fejezték ki nemtetszésüket. A londoni divathéten ugyanis olyasmi történt, amire még soha nem volt példa a divattörténelemben...
  • Szerző: Ripost

Hatalmas botrányt kavart egy modell kiegészítője a Londoni Divathéten, az emberek kiakadtak a bizarr nyakbavalón. Ugyanis olyan tabuhoz nyúlt a Burberry divatcég, amit nem vett be a nagyközönség gyomra, írja  a Huffington Post.

A húzózsinórokból készült nyakbavalót egy kapucnis pulcsi kiegészítője volt, és egy akasztáshoz használt hurkot mintázott.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A botrány akkor tört ki, amikor egy modell, Liz Kennedy kifakadt Instagram oldalán a szimbólum ellen: ugyanis véleménye szerint a hurok nem csak öngyilkosság, de a lincselés, nyilvános akasztás szimbóluma is  - így egyenesen horrorisztikusnak nevezte a kiegészítőt. Rengetegen értenek egyet vele; és a botrány akkorára dagadt, hogy a divatcég nyilvánosan bocsánatot kért. Közleményükben azt írták, hogy a bizarr hurkot a tengeri hajózás ihlette, és fel se merült bennük, hogy sértő lehet valaki számára. A ruhadarabot eltávolították a kollekciójukból.

És ezeket olvastad már?