FÜLES

Bot­rány: Ezért tit­kol­ják a ma­gyar szí­nésznő te­me­té­sé­nek rész­le­teit!

Nem csil­la­pod­nak az in­du­la­tok, mióta el­hunyt Né­medi Mari. Min­den napra va­lami bot­rá­nyos hír, me­lyek tel­je­sen ki­ké­szí­tik a csa­lád­ta­go­kat.
  • Szerző: T.B.

Múlt hét csütörtökön hunyt el Némedi Mari, aki egy perforált sérv miatt került be a kórházba. Azonnal megműtötték az orvosok, de az operáció után még rosszabb lett az állapota, sajnos már nem tudták megmenteni. Az intenzív osztályon érte a halál.

A tragédia óta több rosszindulatú pletyka is megjelent a sajtóban, melyek valótlannak bizonyultak. Írtak arról, hogy 5 ingatlant hagyott maga után, melyeknek az értéke akár a 100 millió forintot is elérheti. Olyanról is szó esett, hogy egykori barátjának, Szecsődi Karinak ő fizette a mellplasztikáját, sőt, még az is elterjedt, hogy Mari már gázsit sem kért munkáiért, annyira gazdag volt. A időközben megtudta, ezeknek az információknak semmi alapja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
(Fotó: DFP)
(Fotó: DFP)

Szerettünk volna érdeklődni a családtól és a barátoktól, hogy mikor lesz a szinkronszínésznő temetése, de furcsamód mindenki hallgat. Mari egy közeli ismerőse viszont név nélkül volt hajlandó nyilatkozni a témában.

"Az utóbbi napok hatására nem csodálom, hogy a család mindent a legnagyobb titokban intéz. Elég nagy fájdalom nekik Mari elvesztése, a szörnyű cikkek teljesen sokkolták őket.

Sajnos van valaki, aki szeretné megkaparintani a hagyatékot. Ez nyilvánvaló! Hirtelen megjelent a színen, és a pénzügyi dolgokban vájkálódik. Ezért úgy határozott a család, hogy egyelőre nem hozza nyilvánosságra a temetés részleteit, és semmi egyebet. Még gondolkodnak rajta, egyáltalán nyilvános lesz-e a búcsúztató, vagy szűk családi körben engedik őt végső útjára

- árulta el a gyászoló barát, aki bízik benne, hogy ott lehet majd a temetésen.