NÍNÓ

Bot­rány a la­kó­te­le­pen: un­do­rító dol­go­kat tet­tek la­kó­tár­suk­kal a fi­a­ta­lok

Vá­lo­ga­tott módon kí­noz­ták meg.
  • Szerző: Ripost

Bíróság elé állítják azt a három fiatalt, akik a vád szerint válogatott módon megkínozták albérlőtársukat. Szexuális erőszak miatt is felelniük kell.

Bár az első emeleti lakásból a szomszédok szerint gyakran veszekedés zaja szűrődött ki, senki sem sejtette, mi zajlik odabent. Az ügyészség szerint a három vádlott 2016 szeptemberétől lakott együtt áldozatával. Tizenkét napig, november 13-tól 24-ig egyáltalán nem engedték ki a fiút a lakásból. Fizikai gyakorlatokat végeztettek vele, és ha nem csinálta jól, amit parancsoltak, akkor megverték. Csicskáztatták, ételt és italt kellett ágyba vinnie a vádlottaknak. Megalázták szexuálisan, megetették vele a saját ürülékét, megitatták vele a saját vizeletét. Előfordult, hogy késsel szurkálták a vállát, cigarettát nyomtak el a hátán.

EZT OLVASTAD MÁR?

A fiú egész teste tele volt sérülésekkel, amikor kínzói lebuktak. Korábbi lapértesülések szerint az egyik vádlott egy nem helybéli doktornőnek a lánya, neki vásárolta édesanyja azt a szegedi panellakást, ahol a válogatott kínzások zajlottak. Az ügyet a Szegedi Törvényszék tárgyalja, előbb a vádlottakat, majd a sértettet hallgatják meg, azután a szakértők következnek. Az áldozat korábban a rendőröknek azt mondta, hogy nagyon félt, ezért nem mert segítséget kérni.