FÜLES

Bot­rány a bí­ró­sá­gon! Tvrt­kót meg­szé­gye­ní­tet­ték Dem­csák Zsu­zsa perén!

Senki sem gon­dolta, hogy ilyen kínos hely­zetbe kerül a base­ball­sap­kás mű­sor­ve­zető azon a tár­gya­lá­son, melyre ta­nú­ként idéz­ték be.
  • Szerző: T.B.

Kedden került sor Demcsák Zsuzsa és exe, K. József legújabb bírósági perére. A lopással, rongálással és testi sértéssel vádolt volt férj egy gonosz megjegyzéssel okozott kellemetlen perceket Vujity Tvrtkónak, aki tanúként lett beidézve.

"A tanú nem elfogulatlan az ügyben" - szólalt fel József, aki arra célzott, hogy szerinte a riporter és Zsuzsa nagyon jó barátok, legbizalmasabb titkait is megoszthatta vele volt neje. Majd Tvrtko legmélyebb magánéleti ügyeiről tartott kiselőadást a bírónőnek. Síri csend vette át az uralmat a teremben, mindenki döbbenten hallgatott...

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Ebből a történetből egy szó sem igaz! Egy tisztességes, háromgyermekes apuka és család vagyunk

- reagált pár perc múlva a baseballsapkás műsorvezető, aki a bíróság segítségét kérte abban, hogy ne kerülhessenek ki a teremből azok a szavak a sajtó által, melyeket József a fejéhez vágott. A Bors úgy határozott, eleget tesz Tvrtko kérésének, hiszen nem szeretné egy jól működő család legféltettebb titkait nyilvánosságra hozni.

Ezek után végre a tárgyalás fő témájához is eljutottak. Vujity 2012. augusztus 4-én reggel kapott a telefonjára egy képet Zsuzsától: arcán sérülések. Aznap hajnalban a TV2-ben a sminkesek próbálták eltüntetni a nyomokat a műsorvezetőnő arcáról.

"Azt mondta, szétverte a férje! Reszketett, félt" - állította Tvrtko.