RIPOSTER

Bot­rány a 3-as met­rón! - Bru­tá­lis tá­ma­dó­ját ke­resi az össze­vert nő!

A Fa­ce­boo­kon kér se­gít­sé­get az el­ke­se­re­dett nő, akit min­den ok nél­kül egy férfi vá­gott arcon a 3-as met­rón.
  • Szerző: B.M.

A csinos nő a Facebookon kér segítséget az emberektől, ugyanis csütörtökön váratlan támadás érte a 3-as metrón, de az elkövetőt azóta sem találják.

A férfi szó nélkül ütött!

Egy fotót azonban sikerült készítenie a brutális férfiról, és csak abban bízik, hogy a közösségi oldalon valaki információval szolgálhat róla.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
"Az M3-as metrón, eddig ismeretlen okokból nekem rontott, és ököllel arcon ütött

- fakadt ki a közösségi oldalon a Barbara, aki további részleteket is elárult a történtekről.

Megnyomta a vészjelzőt!

"Mind a ketten Kőbánya-Kispesten szálltunk fel, én ültem a korlát felőli oldalon, a kezemben egy vékony könyvvel, ő mellettem foglalt helyett. Kb. 10 perce utazhattunk, amikor egy hatalmas ütést éreztem az arcomon. A pofon után a vészjelzőhöz siettem, és jeleztem a metró vezetőnek, aki a következő állomáson egyből meg is állt. Odajött hozzám, és megkérdezte, mi a probléma, majd megkérdezte a férfit is. Segíteni nem tudott, és a metró tovább haladt. Én két üléssel arrébb mentem, és úgy helyezkedtem el, hogy le tudjam fényképezni, hogy a rendőrségi feljelentésnél meg tudjam mutatni, ki az, aki megütött."

IDE KATTINTVA te is megnézheted a férfiról készült fotót!