KÜLFÖLD

Újabb tra­gé­dia tör­tént: Hol­tan ta­lál­ták ott­ho­ná­ban a fi­a­tal por­nó­sztárt

A ször­nyű ha­lál­eset pon­tos okait egy­előre nem tudni, de sokan úgy gon­dol­ják, hogy saját ke­zű­leg vég­zett ma­gá­val a fi­a­tal szí­nésznő.

Holtan találták Las Vegas-i otthonában a mindösszesen 20 éves Olivia Nova, amerikai pornószínésznőt - közölte a fiatal lányt képviselő modellügynökség.

(twitter)
(twitter)
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Olivia nemrég csatlakozott az ügynökségünkhöz, de egy gyönyörű, édes és kedves embert ismertünk meg benne. Túlságosan fiatal volt még, mindenkit sokkoltak a történtek. Nyugodj békében, bájos angyal

- fogalmazott a vállalat szóvivője.

A fiatal lány halálának pontos okait egyelőre nem tudni. Bizonyos hírforrások szerint a hivatalos vizsgálat akár három hétig is eltarthat. Az viszont biztos, hogy Olivia komoly mentális problémákkal küzdött. Twitter oldalán többször is arról írt, hogy mennyire magányosan érzi magát. A karácsonyt is egyedül töltötte.

Sajnos az utóbbi időben több tragikus haláleset is megrázta a pornóipart. August Ames tavaly decemberben követett el öngyilkosságot. Az ő halálesete az internetes zaklatás számlájára írható. Sok dühös és fenyegetőző levelet kapott a lány, miután visszamondott egy felnőttfilmes szerepet, mert a partneréről kiderült, hogy meleg jelenetekben is szerepelt korábban. Ezért sokat homofóbnak bélyegezték a lányt, amit nem bírt elviselni.