INSIDER

Bor­zasztó dol­go­kat mű­velt kis­lá­nyok­kal a za­la­eger­szegi pe­dofil

A férfi közel tíz éve va­dá­szott véd­te­len kis­lá­nyokra az in­ter­ne­ten, egy­szer már el­ítél­ték, ám mivel csak fel­füg­gesz­tett bör­tönt ka­pott, nem állt le: újra tá­ma­dásba len­dült.
  • Szerző: Cs.R.

A 37 éves férfi már rutinos, pontosan tudta, hogyan kell a védtelen gyerekekkel összebarátkozni, majd arra kérni őket, hogy vetkőzzenek meztelenre a webkamera előtt.

Már 2008-ban bíróság elé állt, mert gyereklányokat rontott meg, a bizalmukba férkőzött, majd webkamerával felvételeket készített a kislányok meztelen testéről.

EZT OLVASTAD MÁR?

A bíróság ugyan elítélte, de a börtönbüntetését felfüggesztették. Az ítéletnek semmilyen visszatartó hatása nem volt, a férfi 2012-ben és 2013-ban újra "vadászni" kezdett az interneten. Olyan kislányokat keresett, akik magányosnak, elhagyatottnak érezték magukat, jólesett nekik pár törődő szó – és ezért a látszólagos szeretetért bármit megtettek. Arra is ügyelt, hogy áldozatai ne zalaegerszegiek legyenek: az ország másik feléről választotta ki a lányokat - egyikük mindössze 9 éves volt.

Álnevet használt az interneten, Evykeee néven mutatkozott be, és nőnek adta ki magát.

Az orvosszakértő szerint a férfi büntethető, mert bár személyiségzavara van, ennek ellenére fel kellett volna ismernie cselekménye súlyát. Tegnap a bíróságon zárt ajtók mögött tárgyalták az ügyét. Mivel a férfi visszaesőnek számít, az ügyész letöltendő szabadságvesztést kért.

A bíróság végül csupán 2 év letöltendő börtönbüntetést rótt ki a férfira, és nem is gyermekpornográfia, hanem kiskorú veszélyeztetése miatt.

Eközben a címlapon