ÉLETMÓDI

Borzalom, mire képesek szakítás után a nők: Kipakolnak a férfiak

Ha vége a kapcsolatnak, bizony a nők eszeveszett húzásokra képesek. Főleg, ha nem ők kezdeményezték a szakítást. Elképesztő vallomások következnek azoktól a pasiktól, akiken durva bosszút álltak az elhagyott nők.
  • Szerző: A. G.

Ideális helyzetben a kapcsolat felbomlása és a partnertől való elválás békés és egyértelmű, mindkét fél külön útra lép és új életet kezdenek.

A képlet azonban nem mindig ilyen egyszerű: akadnak olyanok, akik még egy nem jól működő kapcsolat végén sem képesek elszakadni a másiktól, még mindig visszahúzzák őket a régi idők emlékei vagy egyszerűen nem fogadják el, hogy vége... és még sorolhatnánk az okokat.

Ilyen esetekben az a fél, aki fájdalomként éli meg a kapcsolat végkimenetelét, hajlamos olyat tenni, amire más körülmények között vélhetően nem vetemedre.

És bizony a nőket nem kell félteni ilyen helyzetben: elképesztő képzelőerővel és a legdurvább módokon állnak bosszút a szakítás után.

A férfiaknak bosszúálló nők hadával volt már dolguk:

Dávid, 31:

"Az egyik exem szakítás után is állandóan keresett és nem volt nyugtom tőle. Ráadásul továbbra is átjárogatott hozzánk, mintha mi sem történt volna és próbált visszacsábítani. Amikor ez nem jött össze, végül az apámmal feküdt össze..."

Lali, 27 :

"Az őrült exbarátnőm kétszer is megpróbált elütni a kocsijával miután szakítottunk. Ezt azért nem gondoltam volna róla..."

Norbi, 35:

"Soha ilyen mérges nem voltam senkire, mint a volt barátnőmre: bosszúból elrabolta az óvodából a lányomat az óvónők szeme láttára. Mire végre visszaszereztem, azt éreztem, hogy szívesen bemosnék neki egy jó nagyot, de valahogy visszafogtam magam."

Krisztián, 41:

"A külföldön lévő nyaralóba egyszer csak beállított az exem, hogy jött a kandallót begyújtani. Nem tudom, mi sötétedett el aznap este nála, hiszen nincs egy darab fűtőtest sem a házban. Gyorsan elküldtem azzal, hogy ha nem tűnik el, hívom a rendőröket."

Róbert, 34:

"Az exem azóta sem adta vissza a kocsim kulcsát, hiába kértem tőle a szakítás után még egy darabig. Én pedig állhattam a zárcserét, ugyanis a ház előtt parkolok mindig."

Lapozz a folytatáshoz!


Ákos, 26:

"Nemrég szakítottunk a csajommal és most azzal próbál féltékennyé tenni, hogy megpróbál az összes barátommal lefeküdni."

Dani, 39:

"Imádom a munkámat, egy üzemanyagtöltő állomáson dolgozom, mindig nagy a pörgés, ahogy én szeretem. Erre a volt nőmet nem ide vették fel hozzánk? Azóta se tudom, kinek köszönhetem ezt, de már nem élvezem a munkámat úgy, mint régen... Most éppen a váltáson gondolkodom."

Zsolt, 35:

"Minden email, fényképmegosztó és a Facebook fiókomhoz is hozzáfért, ahol átnézegette az üzeneteimet, majd válaszolt is a nevemben másoknak."

Karesz, 28:

"Az exem megfenyegetett engem és az új páromat azzal, hogy engem felgyújt, a barátnőmet pedig megfojtja. Hihetetlen, egyesek mire képesek, akár gondolatban is. Úgy örülök, hogy már nincs az életemben!"

Zsombor, 32:

"Egy hangüzenetet kaptam a telefonomra az egyik éjszaka az exemtől, ami arról szólt, hogyan is kellett volna szeretnem őt és hogy az új barátnőm mennyire nem hozzám való. Mindezt szerintem piásan tette, így még inkább nem reagáltam rá. Lehet azóta már megbánta."

Andris, 35:

"A legjobb barátnőmmel kezdtünk el randizni, mire az öngyilkossággal fenyegetődző exem állandóan követett minket. Nagyon nehezen lehetett lekapcsolni."

Lapozz a folytatáshoz!


Gábor, 34:

"Az exem betört a lakásba mialatt én dolgoztam. A kulcsot korábban lemásolta és most annak segítségével próbálta kideríteni, hogy van-e valakim. Normális?"

Péter, 28:

"A volt barátnőm egy hamis profillal próbál követni a Facebookon, miközben azt mondja, hogy hallani sem akar rólam, ugyanakkor csak nem hagy békén."

Jani, 23:

"Engem meg két másik profillal próbált visszacsábítani, mindkettő barna és szürkés szemű, akárcsak ő..."

Zoltán, 25:

"A kocsim kerekeit folyamatosan kilyukasztgatta az az őrült nő, feljelentést kellett tennem ellene, hogy lekapcsolják."

Tamás, 35:

"Az egyik legaljasabb húzása volt, amikor azt mondta, hogy terhes, csak azért, hogy együtt maradjunk. Szerencsére nem volt az és utána sem lett az, így miután kiderült a cirkusz, vége is lett az előadásnak. Ahogy a kapcsolatnak is, de annak már jóval előtte vége volt."

Balázs, 40:

"Egy időben fel-felbukkant a házunknál az exem, miközben én a párommal új életet kezdtem. Nehéz volt megmagyaráznom mit is akarhat még tőlem életem egy nagy tévedése."

 

 

 

 

 

És ezeket olvastad már?