INSIDER

Bor­zal­mas pil­la­na­tok: újra ta­lál­koz­tak ap­juk­kal a meg­erő­sza­kolt kis­lá­nyok

Ne­ve­lő­szü­lei kí­sé­re­té­ben ér­ke­zett a bí­ró­ságra az a 4 lány­test­vér, aki­ket a vád sze­rint édes­ap­juk éve­ken át meg­ron­tott.
  • Szerző: Ripost

A vád szerint K. István 2009-től 2012 májusáig négy lányát rendszeresen, hetente több alkalommal kényszerítette közösülésre vagy fajtalanságra. Amíg egyik gyermekét behívta a szobájába, addig a felesége, Ildikó a többi kicsit átvitte egy másik he­lyiségbe, vagy elment velük sétálni. A szörnyű történet azután derült ki, hogy az egyik lány terhes lett a férfitól. Tegnap a férfit bilincsben vitték a a Miskolci Törvényszékre. Lehajtott fejjel ült, amikor, a nevelőszülei kíséretében, megjelent a 4 lány. Az apa szenvtelen arccal bámulta a gyerekeket, akik nem tudni, milyen borzalmas pillanatokat éltek át, hogy újra látniuk kellett a férfit. A bíró zárt tárgyalást rendelt el, az ítélet majd nyilvános lesz. Az ügyészség a férfit és feleségét nevelése alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére, erőszakkal elkövetett erőszakos közösüléssel vá­dolja.

A tárgyaláson megjelent az anya is, aki próbálta elkapni férje pillantását, ám K. István egyszer sem nézett az anyára, aki szabadlábon védekezhet - írja a Bors.