ÉLETMÓDI

Borzalmas, mit művel az ősi afrodiziákum a harcra kész férfiassággal

Sokan kétségbeesésükben fordulnak ajzószerekhez, mások hosszabbra akarják nyújtani a gyönyört. A legújabb szer mindkét férfitípusnak megoldást ígér, ám kiderült: brutális mellékhatásai vannak...
  • Szerző: jd

A potencianövelő szereknek már az ókor óta nagy keletjük van, nem csoda, hogy ma is mindenféle változatban kaphatók. Ám van, hogy egyáltalán nem veszélytelenek ezek a készítmények; némelyik komoly károkat okozhat a férfiasságban. Újabb szerről derült ki, hogy ártalmas, az Élelmiszer- és gyógyszeripari hatóság az Egyesült Államokban kiadta a figyelmeztetést.

A Krazzy Rhino nevű szert sokan vásárolják, hiszen azt ígéri, tovább marad tettre kész a férfi az ágyban.

Ráadásul a csomagoláson egy orrszarvú képe van, és azt mindenki tudja, hogy az állat szarvát Keleten potencianövelésre használják. Csakhogy a hatóságok a bevizsgáláskor kiderítették, hogy rengeteg káros anyagot tartalmaz, és a férfiak is panaszkodtak. Többen számoltak be éles mellkasi fájdalomról, brutális fejfájásról, és természetellenesen sokáig tartó erekcióról. Sokan kórházba is kerültek a tüneteikkel.

A természetellenesen hosszú ideig tartó erekció nem csupán fájdalmas, de hosszú távon nagyon rossz hatással lehet a férfi teljesítőképességére. A hatóság közleményt adott ki, melyben azt javasolják a férfiaknak, hogy ne szedjék a kétes összetevőjű szert.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?