HŰHA

24 órás fel­ügye­let alatt tart­ják a szív­mű­té­ten át­esett ma­gyar mű­sor­ve­ze­tőt

Szám­ta­lan vizs­gá­lat után dön­töt­tek úgy Boros Lajos or­vo­sai, hogy a rá­di­ós­nak azon­nal szív­rit­mus-sza­bá­lyo­zóra van szük­sége.
  • Szerző: Totti

A beültetés sikeres volt, már ki is vették a varratokat, szépen gyógyul Lali király sebe. A speciális pacemaker azóta már háromszor is közbelépett, szabályozta a rádiós elégtelen szívműködését.

A ma kapható legmodernebb pacemakert ültették be Boros Lajosba, aki szívbillentyű-elégtelenségben szenved. A speciális eszköz folyamatosan ellenőrzi a szívritmust, és ha túl lassú működést érzékel, elektromos impulzusokkal beállítja a megfelelő pulzusszámot. Ezt a rádiós az elmúlt napokban már többször megtapasztalta, áldja is érte orvosát, és persze a speciális eszközt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Ez egyelőre átmeneti megoldás, de hasznos

– kezdte Boros Lajos.

Sajnos az elmúlt napokban már megint többször ijesztően alacsony volt a vérnyomásom, amit a rossz szívbillentyűim okoztak. Ezt a szerkezet rögtön érzékelte, és helyrehozta a pulzusomat

mondta a rádiós, aki pacemakerét profi besúgóként emlegeti.

Hogy mikor lesz a második szívműtétje, és hogy érzi magát a pacemaker beültetése óta Boros, azt megtudhatod a napilap hétfői számából. Keresd az újságárusoknál!