FÜLES

Újabb műtét vár Boros La­josra, má­jus­ban vonul kór­házba

Már több­ször em­le­gette, hogy a prosz­ta­tá­já­val gond van.
címkék:
  • Szerző: sv

Újabb megpróbáltatás vár Boros Lajosra, ugyanis a rádiósnak ismét kés alá kell feküdnie. Boros már többször emlegette, hogy a  prosztatájával gond van, legutóbb a közösségi oldalán közzétett videójában árulta el, emiatt vár rá még egy műtét.

Fotó: Markovics Gábor

"A prosztatámmal már hosszú évek óta gond van, de ez hamarabb előjött, mint a szívzűröm, csak fontossági sorrendet kellett felállítani. Még szedek vérhígítót, így nem lehet operálni, ki kell várni, amíg a szívsebészem engedélyt ad rá, de akkor ezen is túl leszek. Jobban működök majd, mint új koromban" - mondta februárban a rádiós, aki a héten jó hírt kapott orvosaitól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Szerdán a dél-pesti kórházban levették rólam a 24 órás megfigyelő berendezést. Most már úgy tűnik, hogy a másik műtét is megvalósul május közepén, ha minden jól megy

- árulta el Boros, aki végtelenül optimista az állapotával kapcsolatban, folyamatosan fejleszti erőnlétét, gyógytornára és hosszú sétákra jár. Ám hiába az akarat, van, amivel még ő sem tud mit kezdeni. Szívműtétje után ugyanis drasztikusan lefogyott, családja és barátai is aggódnak érte, de Lajos most megnyugtatott mindenkit.

"Rengeteget eszem, csak vannak olyan gyógyszerek, amelyek vízhajtóak, és a víz tartalmazza a testnek a legnagyobb súlyrészét. Hiába kelek fel éjjel is, és nassolok, meg mindent csinálok, amit régen nem volt szabad, nem működik..."- fogalmazott a videóban.

címkék: