KÜLFÖLD

Bombát kapott Hillary Clinton és Barack Obama is Soros György után

Rob­ba­nó­szer­ke­ze­tet küld­tek Hil­lary Clin­ton volt de­mok­rata párti el­nök­je­lölt és Ba­rack Obama ko­rábbi elnök cí­mére is: a bom­bát mind­két po­li­ti­kus ese­té­ben az iro­dá­jukba küld­ték, és a le­ve­lek kö­zött ta­lál­ták meg - ér­te­sült a The New York Times című lap szer­dán.
  • Szerző: RIPOST

A The New York Times meg nem nevezett rendőrségi forrásokra hivatkozva azt jelentette, hogy a robbanószerkezetek a Soros György lakására hétfőn küldött csőbombához hasonlatosak. A rendőrség már vizsgálja az ügyet, közleményt egyelőre nem adtak ki, és a hatóságok  egyelőre nem is kommentálták a történteket.

ILLUSZTRÁCIÓ
ILLUSZTRÁCIÓ

Hétfőn Soros Györgynek a New York államban lévő Katonah településen lévő villájának  postaládájában helyeztek el robbanószerkezetet, amit az egyik alkalmazott talált meg, és amiről azóta bebizonyosodott, hogy szintén csőbomba volt. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az esetet terrorcselekménynek minősítették, a vizsgálatban a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is részt vesz, és keddtől terrorelhárító szakembereket küldtek minden olyan New York-i helyiséghez, amelynek bármi köze is van Soroshoz.