HŰHA

Bom­ba­hír: TV2-s kol­lé­gája pél­dá­ját kö­veti a kül­föl­dön élő mű­sor­ve­zető?

Gom­bos Edina és Marsi Anikó élete kí­sér­te­ti­e­sen ha­son­lít, így nem el­kép­zel­he­tet­len, hogy újabb hí­res­ség dönt a ha­za­köl­tö­zés mel­lett.

Gombos Edina és Marsi Anikó élete kísértetiesen hasonlít, sőt, sorsuk alakulása alapján olyan, mintha Edina mindenben Anikó példáját követné. Ezért sem elképzelhetetlen, hogy az Amerikában élő Gombos Edina visszatérjen a családjával Magyarországra, ahogy azt a TV2 híradósa is tette a Tények kedvéért.

Az élettörténetük is meglehetősen hasonlít, az összefüggések a Best magazinban jelentek meg.

EZT OLVASTAD MÁR?

Mindketten vidéki lányok, Anikó hatéves volt, amikor elvesztette az édesapját, Edina szüleinek pedig két gyermekük is elhunyt, ezután született ő.

Már fiatalkorukban érdeklődni kezdtek a média világa iránt, Marsi Anikó tizennyolc évesen kezdett a Magyar Televíziónál, Gombos Edina tizenhat évesen egy debreceni kereskedelmi rádióban, majd a Sláger Rádiónál kapott lehetőséget.

Később mindketten magazinműsort vezettek, Edina az Aktívot, Anikó a Fókuszt.

Mindketten egy tévéfelvételen találkoztak jelenlegi férjükkel, és mindkettőjüknek két gyermeke született. Állításuk szerint mindkét család a gyermekeik miatt költözött külföldre, a Palik-Marsi házaspár 2010 telén hozta meg ezt a döntést, fiukért, Vilmosért, aki kruppja miatt fulladási rohamoktól szenvedett.

Gombos Edina és férje, Alberto is a gyermekeikre hivatkoztak, mert fontos volt számukra, hogy lányuk, Miranda multikulturális környezetben kezdje el az iskolát.

Eközben a címlapon

Mindezek után nem lenne meglepő, ha Edina egy év után úgy döntene, hazatér a családjával Magyarországra. Még akkor is, ha külföldön hamar sikerült beilleszkedniük, családi fotóik alapján igazi idillikus életet élnek.