HŰHA

Bombahír: TV2-s kollégája példáját követi a külföldön élő műsorvezető?

Gombos Edina és Marsi Anikó élete kísértetiesen hasonlít, így nem elképzelhetetlen, hogy újabb híresség dönt a hazaköltözés mellett.
  • Szerző: Ripost

Gombos Edina és Marsi Anikó élete kísértetiesen hasonlít, sőt, sorsuk alakulása alapján olyan, mintha Edina mindenben Anikó példáját követné. Ezért sem elképzelhetetlen, hogy az Amerikában élő Gombos Edina visszatérjen a családjával Magyarországra, ahogy azt a TV2 híradósa is tette a Tények kedvéért.

Az élettörténetük is meglehetősen hasonlít, az összefüggések a Best magazinban jelentek meg.

Mindketten vidéki lányok, Anikó hatéves volt, amikor elvesztette az édesapját, Edina szüleinek pedig két gyermekük is elhunyt, ezután született ő.

Már fiatalkorukban érdeklődni kezdtek a média világa iránt, Marsi Anikó tizennyolc évesen kezdett a Magyar Televíziónál, Gombos Edina tizenhat évesen egy debreceni kereskedelmi rádióban, majd a Sláger Rádiónál kapott lehetőséget.

Később mindketten magazinműsort vezettek, Edina az Aktívot, Anikó a Fókuszt.

Mindketten egy tévéfelvételen találkoztak jelenlegi férjükkel, és mindkettőjüknek két gyermeke született. Állításuk szerint mindkét család a gyermekeik miatt költözött külföldre, a Palik-Marsi házaspár 2010 telén hozta meg ezt a döntést, fiukért, Vilmosért, aki kruppja miatt fulladási rohamoktól szenvedett.

Gombos Edina és férje, Alberto is a gyermekeikre hivatkoztak, mert fontos volt számukra, hogy lányuk, Miranda multikulturális környezetben kezdje el az iskolát.

Mindezek után nem lenne meglepő, ha Edina egy év után úgy döntene, hazatér a családjával Magyarországra. Még akkor is, ha külföldön hamar sikerült beilleszkedniük, családi fotóik alapján igazi idillikus életet élnek.