ÉLETMÓDI

Boldogság a férfinak: Így lesz a nő újra szoros és feszes odalent

A nők mindent elkövetnek, hogy vaginájuk szép és fiatalos maradjon, és ez ellen a férfiak egyáltalán nem tiltakoznak. Kiderült, hogy mi az, amit leginkább érdemes bevetni a cél érdekében.
címkék:
  • Szerző: jd

Ma már a nők nyíltan beszélnek arról, hogyan szépítkeznek odalent: vaginagőzöléssel és tornával tartják feszesen a hüvelyüket, de van, aki olajokkal csinosítja és puhítja a fazonra vágott szeméremszőrzetét. Nem csoda, hogy sokan a csupaszra borotvált bőrüket is feszesen és fiatalosan szeretnék látni…

Számukra elérhetők a szeméremfiatalító krémek, amik azt ígérik, hogy feszessé, csillogóvá és fiatalossá teszik a bőrt odalent. Az egyik ilyen krémet online rendelhetik meg a nők, összesen nagyjából 2500 forint összegben. Egy nőgyógyász azonban azt javasolja, alaposan nézzék meg, milyen terméket használnak az intim régiójukban, különösen a nagyajkak puha bőrénél…

Több szakértő felhívta a nők figyelmét, hogy a vaginába semmi másnak nem lenne szabad kerülnie, mint tiszta víznek – de lehetőleg annak se. A női szentély bőre, különösen a hüvely bejárata pedig annyira érzékeny, hogy az illatosított krémek, szappanok irritálhatják, viszketést és kiütést okozhatnak. Az egyetlen kivétel az, ha az orvos ír fel valamilyen krémet a nőnek.

A nők körében ennek ellenére nagyon népszerűek ezek a termékek, amik azt ígérik, fiatalos és puha lesz a bőr a bikinivonalon, de még a nagyajkakon is. Csakhogy ha felborítják a vagina természetes öntisztuló folyamatait, sokkal többet is veszthetnek: az őrjítő viszketés miatt a szex felejtős, ráadásul a nedvesedés sem indul be annyira könnyen.

címkék: