SHOWBIZ

Eu­ro­ví­zió 2015 - Bog­gie büszke arra, hogy cse­peli lány

Arisz­tok­ra­ti­kus, lé­gies ki­né­zete, magas in­tel­li­gen­ci­ája miatt akár budai úri­lány­nak is néz­hetné az ember. Bog­gie azon­ban min­dig tu­da­to­sítja: Cse­pel­ről szár­ma­zik.

Boggie története a legszebb példa arra, hogy kellő elszántsággal esélytelennek tűnő helyzetből is eljuthatunk a célig. Boggie mindig hangsúlyozza, hogy Csepelről, egyszerű munkáscsaládból származik.

Édesapám hegesztőlakatos, édesanyám szövő-fonó szakmunkás.

Szüleim a Csepeli Erőműben ismerkedtek meg egymással. Én is Csepelen nőttem fel, ott jártam iskolába. Egyszerű emberek vagyunk, családunkban egyáltalán nincs művész, aki, mondjuk, inspirált volna, valóságos csodabogárnak számítottam különös hóbortjaimmal” – mesélte Boggie a Hello! magazinban, majd azt is elmesélte, munkás szülei mindenben támogatták.

Édesapja íratta be a zeneiskolába

„Édesapám például, aki egy kifinomult lelkű ember, jó érzékkel vette észre, mennyire csillog a szemem, amikor énekelek. Elvitt hát egy zeneiskolába. Sokat köszönhetek a pedagógusoknak is. Szinte hihetetlen, de a jóisten úgy rendezte, hogy mindig jó szándékú, segítő emberek vegyenek körül” – áradozik Boggie kedves szüleiről és környezetéről.