LOVE

Meg­gyó­gyult a cu­kor­be­teg­ség­ből Bog­gie!

Az éne­kesnő és is kis­ba­bája egész­sé­ges, Bog­gie él­vezi az anya­ság nyúj­totta örö­mö­ket.

Január elején adta rajongói tudtára Csemer Boglárka, vagyis Boggie, hogy december 30-án megszületett kislánya, Lenke. Az énekesnő azóta boldogabb, mint valaha. Sőt, fiatal anyukaként a napi feladatokat is egyre rutinosabban végzi.

„A férjemnek és nekem nagy szerencsénk van, mert Lenke rendkívül jó természetű csecsemő. Az éjszakákat végigalussza és napközben is nyugodt, így könnyebben tudom végezni a mindennapi teendőimet – árulta el Boggie a -nak. – "Egyetlen dolog van, amire Lenke érzékeny, az pedig a hidegfront" – teszi hozzá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kismama észrevette, hogy ezekben a napokban a kicsi nyűgössé válik. De nincs egyedül a feladattal, hiszen férje az első két hétben otthon maradt vele.  Együtt gyűjthettek tapasztalatokat, hogyan is kell bánni egy csecsemővel. Ám anyósa is mindennapos vendég náluk. De vajon hogyan érzi magát a kismama? Korábban arról szóltak a hírek, hogy a fiatal édesanya cukorbeteg lett a terhessége alatt.

Boggie hamarosan újra koncertezni fog.
Boggie hamarosan újra koncertezni fog.
Fotó: Markovics Gábor

„Ez azért korántsem volt olyan súlyos, mint ahogyan azt a sajtóban állították – folytatta Boggie. – Úgy tűnik, az egészséges étrend és hogy vigyáztam magunkra a terhesség alatt, meghozta a gyümölcsét. Még vár rám egy vizsgálat, de ha az negatív lesz, akkor biztosan kijelenthetjük: elmúlt a cukorbetegségem” – mondta el Boggie, aki már a nagy visszatérésre készül, hiszen márciusban újra színpadra áll.