LOVE

Le­bu­kott a nős sztár­szí­nész és Bódi Sylvi: Össze­jöt­tek!

Egy bel­vá­rosi kö­zért­ben vá­sá­rol­gat­tak együtt. Úgy vi­sel­ked­tek, mint egy há­zas­pár.
  • Szerző: bdf

Korábban már összeboronálták Bódi Sylvit és Szente Vajkot, amikor egy színházi előadásra érkeztek meg együtt. Úgy tűnik, a pletyka nem volt alaptalan. A pár a napokban egy belvárosi élelmiszerboltban tűnt fel együtt, ahol hangos veszekedéssel hívták fel magukra a figyelmet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Elég lármás patáliát csaptak, úgy viselkedtek, mint egy házaspár 

mondta olvasója a Borsnak. 

"A mirelitpult előtt állt a bál, az akciós termékeknél. Azon vitáztak hangosan, hogy az olcsóbb fagyasztott ételt vagy a drágábbat vegyék-e meg. Amikor felismertem őket, teljesen ledöbbentem, nem gondoltam volna, hogy ilyen rosszul állnak anyagilag. Ekkor már mindenki rájuk figyelt. Sylvi megfogott egy koktélparadicsomot, és valamin megint összeszólalkoztak, Sylvi lehajította az egyik polcra, le is repült a doboz teteje. Aztán visszament érte, a pénztárnál már azzal állt sorba.

Bár parázs volt a hangulat, nekem mégis az volt a határozott benyomásom, hogy a viszonyuk több mint baráti, ugyanis Vajk Kicsimnek szólította Sylvit.

A modell tavaly azt nyilatkozta, hogy csupán munkakapcsolat van közte és a színész között, mégis többről lehet szó. Arról nem is beszélve, hogy Sylvi egyre több időt tölt el itthon....