FÜLES

Rend­sze­re­sen sza­na­tó­ri­um­ban ke­ze­lik Bódi Gusz­tit és fe­le­sé­gét!

Az éne­kes há­zas­pár fo­ko­zot­tan oda­fi­gyel az egész­sé­gére, mióta Guszti szív­ro­ha­mot, Margó pedig agyi in­fark­tust ka­pott.
  • Szerző: T.B.

Bódi Margó és férje számára első az egészség! Mióta mindketten életveszélyes állapotba kerültek még évekkel ezelőtt, azóta komolyabban veszik azt is, hogy rendszeresen járjanak orvosi ellenőrzésekre. Az énekesnő pontosan tudja, akár végzetes is lehet, ha újra átesik egy agyi infarktuson, vagy ha Bódi Guszti szíve megint rendetlenkedik.

"Ez nem játék! Figyelünk arra, hogy rendesen szedjük a gyógyszereket, egészségesebb életmódra váltottunk: nem használok a konyhában zsírt, rengeteg gyümölcsöt és zöldséget fogyasztunk. Emellett sportolunk is, ha időnk engedi" - kezdte a Fekete Szemek énekesnője, aki azt is elárulta, félévente befekszenek a szanatóriumba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Szeretem, ha bizonyos időközönként ellenőrzik az orvosok az állapotunkat.

Rendszeresen járunk szanatóriumba, ahol én infúziós kezelést szoktam kapni, Gusztinak pedig figyelik a szívműködését, EKG-val vizsgálják, beállítják a gyógyszereit.

Ez azért jó, mert együtt, egymás mellett fekve tölthetünk el pár napot, ahol megbizonyosodunk róla: egészségesek vagyunk. Ha valami problémát észlelnek, azonnal orvosolni tudják" - mondta a -nak Margó.